Skip to main content
Menu

Evästeet (cookies) Wunderin verkkosivustolla

Sivustomme hyödyntää evästeitä (cookies). Kaikkien sivustolla vierailevien tulee lain mukaan saada tieto siitä, että sivustolla käytetään evästeitä, mihin niitä käytetään ja miten ne voidaan kytkeä pois päältä.

Jos tiedät tarkalleen, mitä evästeillä tarkoitamme, voit siirtyä suoraan keksireseptiimme tämän sivun loppuun.

Eväste on tekstitiedosto jota selain hyödyntää antaakseen käyttäjälle mahdollisuuden hyödyntää verkkosivuston eri toimintoja. Wunderin verkkosivusto hyödyntää kahdenlaisia evästeitä. 

Käyttämämme sessioevästeet tallennetaan tilapäisesti selaimeesi sivustollamme vierailusi ajaksi. Eväste katoaa sulkiessasi selaimen. Toinen käyttämämme evästetyyppi tallennetaan koneellesi pidemmäksi aikaa ja sitä hyödynnetään uudelleen palatessasi verkkosivuillemme. Voit halutessasi poistaa nämä evästeet selaimesi muistista. 

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit estää niiden käytön selaimesi tietoturva-asetuksista. Voit myös tehdä selaimeen asetuksen, jonka mukaan selain varoittaa aina, kun sivusto yrittää tallentaa evästeen koneellesi. 

Koska elämä ei ole niin vakavaa, ota tästä talteen loistava eväsresepti!

Helpot ja nopeat aamiaiskeksit

On aamuja jolloin tuntuu, ettei mikään maistu tai että kaikki on hieman liian hankalaa. Nämä nerokkaat aamiaiskeksit ovat Hannan kirjasta Aamupala. Soseutat vain banaanin ja sotket sekaan mitä mieli tekee. Hetkeksi uuniin ja pian saat herkutella täyttävillä ja terveellisillä aamiaiskekseillä, vaikkapa aamukahvin äärellä. 

  • 2 kypsää banaania
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 rkl hunajaa / agavesiirappia / kookoksenkukkasiirappia 
  • ripaus ruususuolaa
  • ¾ dl rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä

Pane uuni lämpiämään 200 °C:seen. Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita joukkoon loput ainekset. Lusikoi taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille kuudeksi nokareeksi ja paina niitä lusikalla hieman tasaisemmiksi. Paista noin 15 minuuttia ja nauti heti tai kääräise pari keksiä mukaasi ja syö sopivan tilaisuuden tullen.

 

Kuva: Björn Fagerholm