Skip to main content
Menu

Tule meille töihin!

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme. Saamme iloksemme tehdä töitä inspiroivien asiakkaiden ja tekijöiden kanssa. Tulemme aamuisin töihin innostuneina ja energisinä.

Olemme todistetusti* ja ihan oikeasti loistava työpaikka.

Haluamme tarjota parhaimmat mahdolliset lähtökohdat työssä viihtymiseen, mutta loistavan työpaikan tekee henkilöstömme itse.

Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla leikkisän, rennon ja positiivisen asenteen tehokkaaseen ja aikaansaavaan ammattimaisuuteen. Meillä ihmiset ovat yhtä laajennettua perhettä, josta pidetään huolta pitkäjänteisesti ja henkilökohtaisesti.

Käytössämme on myös bonusjärjestelmä, jota ei muualla ole: meillä halataan ja siitä maksetaan rahaa! Yrityksemme avoin ja osallistava tunnelma välittyy heti ensisilmäyksellä – olkoon kyse sitten yhteisistä pizzaperjantaista, potkulautarallista toimiston käytävillä tai yrityksen aktiivisesta sporttiklubista. Haleja unohtamatta.

Wunder on erikoistunut avoimen lähdekoodin Drupaliin. Osallistumme vahvasti Drupal-yhteisön toimintaan järjestäjinä, osallistujina sekä sponsoreina. Jaamme osaamistamme, asiantuntijuuttamme sekä tuotamme koodia, käännöksiä ja dokumentaatiota Drupal-yhteisössä muiden käyttöön jatkuvasti.

* Lähde: Great Place to Work -tutkimus 2013, 2014, 2015, 2016

Haemme juuri nyt

Pääasiallisena työpaikkana kaikissa tehtävissä on joko Helsinki tai Turku. Meillä voit myös etäillä, kunhan homma toimii, työt tulee tehtyä ja olet fyysisesti läsnä viikottain. On kuitenkin tärkeää, että olet paikalla siellä, missä projekti ja tiimi sitä vaatii. 

Kansainväliset tehtävämme löydät osoitteesta wunder.io/careers

Drupal-kehittäjä (useita)

Olet halukas oppimaan jatkuvasti, motivoitunut ja innostava tiimipelaaja. Tarjoamme Euroopan osaavimmat kollegat ja kiinnostavimmat asiakkuudet. Tähän tehtävään ei ole varsinaista hakuaikaa, vaan palkkaamme hyviä tyyppejä jatkuvasti.

Avoimet hakemukset osoitteeseen fi.work@wunder.io